Valuta : 
Als mensen van de wereld meer dan weten pasta's enorme verscheidenheid aan vormen, texturen en smaken maken het de perfecte basis voor elk soort maaltijd. In Gino de Pasta Gino D'Acampo viert de kapitein van de moderne Italiaanse keuken van zijn geboorteland beroemdste voedsel exporteren met een inspirerende collectie van 100 overheerlijke recepten met daarin klassiekers zoals carbonara puttanesca, evenals ragu alla bologonese en nieuwe wendingen op oude favorieten zoals lasagne macaroni en spaghetti vongole. Onderverdeeld in zes hoofdstukken - vers en gevuld Pasta gedroogde Pasta Gebakken Pasta zoals Mama gebruikt om Pasta maken voor onderweg en Pasta voor die met allergie├źn - omvat het alles van troostend gebakken pastagerechten tot pittige schaal-en schelpdieren en zelfs desserts van gezond vegetarisch opties Met inbegrip van een inleiding door voedingsdeskundige Juliette Kellow uitleggen van de vele gezondheidsvoordelen van pasta - het is een laag-zout laag GI voedsel - elk recept is qua voedingswaarde geanalyseerd aan te tonen dat pasta is niet de mesten optie eens gedacht werd te worden en kan worden genoten bij elke maaltijd.